Енциклопедијски речник

Патогенетски третман

Патогенетски третман - ово је ... Шта је патогенетски третман?

патогенетски лецхениенаправлено блокирати механизам болести (нпр именовање инсулина у дијабетеса). * Патогенетски ЛЕЦХЕНИЕПАТОГЕНЕТИЦХЕСКОЕ Лечење има за циљ развој механизама болести (нпр уношења инсулина у дијабетес мелитус.)

Цоллегиате дицтионари, 2009.

.. <- 1 ->