Биографски речник

Селена Константин Борисович

Селена Константин Борисович - ... Шта је Селена Константин Борисович?
језик Селена (Константин Борисович, умро 1891.) - духовни писац, Пт, мастер оф Ст. Петерсбург (СПб, 1885.). теолошка академија. Његов главни рад: "Руска православна антиквитети" (Санкт Петербург, 1885).

Биографски речник. 2000.